sånn går nu dagan!

DSC_0054

Hei! Nå er det lenge siden det har kommet noe innlegg her, forhåpentligvis vil dette gå seg litt til da rutiner og hverdag begynner å komme litt mer på plass.
Nå har jeg jo, som kanskje noen vet, åpnet egen kafé i thorvald meyers gate 18 i Oslo og det er virkelig full rulle altså! Herregud så gøy det er å få styre sitt eget lille firma, få bestemme selv, ha sine egne produkter i butikken og ikke minst å kunne meske seg i alt av gode, sunne ting. Vi selger brød og bakevarer som vi får fra Godt Brød enn så lenge (skal bake sukkerfritt selv også), de baker jo økologisk og på gammeldags vis (bruker surdeig og langtidsbaking) så disse brødene er virkelig gode saker. Så er det en giga salatbar med alt i fra vegetar til kjøtt, en del oster, salat base, dressinger og you name it og ikke minst så har vi juice og kaffe. Ferskpresser juicen og du kan velge selv hva du vil ha i. Det er så digg! Jeg selger også mine egne raw choco kuler i tillegg til en del helsekost, raw sjokolade og teer som vi har der. Vi skal ha litt sukkerfri og sunn bakst i allefall en gang i uken også. Smoothies kommer bare vi får ny blender og fryser så det er mange ting i gjæret!
Litt typisk meg å bite over litt for mye på en gang siden jeg vil så mye på en gang. Men jeg har prøvd å holde meg selv i tøylene for å kunne få kontroll over det som nå er der for så å fylle på med det andre etterhvert. Jeg er jo kun en person og ikke minst så har jeg lille mini å tenke på og du kan jo tro det virkelig har brent i mamma-hjertet nå som jeg ikke har fått spandert så mye tid med han.. Herregud, jeg har hatt typ hverdens største kjærlighetssorg og bare grått og grått, hehe. Men jeg vet jo at han koser seg med pappan sin og de titter jo innom i butikken titt og stadig så det også hjelper jo litt på (eller ikke siden jeg blir så trist da de går). I tillegg så står jeg opp med han og legger han som regel så det er også godt å få bruke litt tid med han da. Han begynner i barnehage til uken, noe jeg vet han kommer til å elske, så har troa på at det også blir bra.

Jeg føler jeg ikke har så veldig mye å komme med akkurat nå så da slenger jeg heller ut noen bilder og treningsøkta jeg hadde i går. Joda, jeg får forresten trent også! Kveldstid vel og merke og det var virkelig en omjustering de første gangene. Trene etter 12 timers jobb + på kvelden er virkelig annerledes enn å trene typ tidlig på dagen uten å ha jobbet! Men kjenner at jeg begynner å bli mer vant til det og øktene blir derfor også bedre. Handler om tolmodighet som med alt annet :)

Økt torsdag, bein:
A: Frontbøy 6r x 20+30+40+45kg
B: chins m ekstravekt 5r x kr vekt + 2r x 5kg + 2r x 10kg + 1r x 12,5kg + 1r x 15kg
C: dips i stativ 6r x 2s
D1: ettbeins hipthrust med strikk 4s x 10r
D2: pushups med ekstravekt 5r x 5kg + 4r x 10kg
E: enarms omvendt flyes i kabel 2s x 10r
F: bulgarske 1s x 8r x 8 kg (har vondt i knærne om dagen så prøver å ta sånne øvelser rolig og lett)

IMG_3986DSC_0189 DSC_0054 DSC_0185 DSC_0187

DSC_0112 DSC_0114

Matbildene er forøvrig sukkerfri is-te og en litt annen vri på fredagstacoen :)

Håper dere får en flott regnværslørdag! :)

Fanny //

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *