Raw kokos og mango is!

image

denne ble så god! Jeg virkelig elsker is og kunne virkelig levd på det. Men etter min store spise-ei-bøtte-med-is-hver-eneste-dag utskeielse i sommer så har jeg virkelig måtte ta meg sammen. Hverken rumpa eller magen min ble så glade for det sånn at da måtte jeg først stoppe med å spise is ei stund for så å finne litt sunnere alternativer. Siden jeg til vanlige, altså før is-spisingen, ikke spiser noe særlig sukker så blir ikke kroppen min så lykkelig da jeg får i meg mye heller. Føler meg vannete og pløsete og vil helst ikke ha så mye av det. Men denne isen kan du virkelig nyte med god samvittighet! Selv om vinteren er på innmars så er is fremdeles digg, so here it goes:

image

Du trenger:

-ca en halv pose frossen mango, kokosmelk (jeg brukte en blanding av lett og fullfett, ca 1/2 boks), 1 banan, 1/2 avokado, sukrin eller annen søtning etter smak.

image

bland alt i en food prosessor el.l. Til en glatt røre. La røren bli som en tykk vaffelrøre. Hell i iskrem former og Ha gjerne noen ekstra mango biter i til slutt. Vil du ha mer kokossmak så tilsett gjerne kokosmasse/flak/olje og har du mynte tilgjengelig så elsker mango og kokos dette. Fryses i 1-2 timer før nytes. Har du fryst den over natta eller i mange timer så la den ligge ca 10 min i romtemperatur før du spiser den, dette er fordi den danner mye iskrystaller som ikke er så gode i konsistens og blokkerer smak.

Ellers har vi blitt tatt over av influensa her opp til flere ganger nå men er på bedringens vei. I dag fikk jeg til og med til ei litta treningsøkt og det gjorde godt!

Ha en fantastisk søndag videre godt folk :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *