Mid week snack – Mixed berries banana nice cream!

DSC_0073

Hei! Nå har vi kommet hjem fra ferie. Må si det var sinnsykt deilig å komme seg bort litt. Komme seg litt vekk, glemme litt det som er igjen her hjemme, la hodet slappe av litt. Sand mellom tærne, bli brun, aah, det er digg det <3 Men selv om jeg koser meg aldri så mye da jeg er på ferie så er det alltid så deilig å komme hjem. Etter at jeg fikk barn så merker jeg at det er noe med det å være hjemme, med sine rutiner, egen seng, gå ut i hagen.. Ja, jeg er virkelig hjemmekjær og det har blitt ti ganger sterkere etter at jeg ble mor.

13438966_1625009744476324_8314810798557777197_n
Men nok om det! Tenkte jeg skulle begynne å komme med tips til hva man kan spise som en «mid week snack» fremover og skal prøve å få publisert en ny godbit hver onsdag. Da er man jo halveis til helg og man har kanskje vært flink fra mandag til onsdag og vil ha en liten belønning for strevet. Og da er det smart og ha noen digge, sukkerfrie og sunnere alternativer på lur! Det jeg skal gi dere i dag er en fantastisk Banana Nice cream som jeg rett og slett har blitt helt avhengig av. Denne kan dog spises hver dag, noe jeg som regel gjør, og du kan mixe mellom forskjellige smaker.
I dag hadde jeg i litt forskjellig noe som endte opp som en mixed berries banana nice cream – alt høres jo så mye bedre ut på engelsk! 😉
DSC_0074
Du trenger:
1-2 frosne bananer
en neve frosne blåbær
en neve frosne jordbær
en halv avokado
event søtning
DSC_0077
Ha allt i en stor kopp og mix med en stavmixer. Du kan også bruke blender eller food prosessor men er enklere med stavmixer. Gjerne la bananene tine pytte litt før du begynner å blende dem, event putt dem i 20 sek i mikroen, da blir de lettere å mose. Du vil ikke ha i for mye væske, du kan bruke 1-2 ss med eks. melk / mandel / havremelk, men ikke for mye, da ender du opp med en smoothie og ikke en «is-krem».
Den blir fløyelsmyk og soft-is aktig i konsistensen.. rett og slett super digg
DSC_0073DSC_0075
Nytes med den beste samvittighet <3

Fanny //

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *