energikuler og trening!

Hei! I dag har jeg en skikkelig digg godisbit til dere. Ikke bare er det søtt og godt men den er virkelig stappa men næringsstoffer! Har du ikke disse ingrediensene liggende så kan du stikke innom cafeen min i Thorvald meyers gate 18 til uken og skaffe deg det der 😉 Vi håper på å få åpnet i morgen men det er litt småting som mangler så vi får se hvor tidlig vi blir ferdige med det. Men til tirsdag, da bør det være oppe å gå! 🙂

Det er jo helt sykt å tenke på at jeg faktisk skal åpne min egen kafé, med mine egne produkter, helsekost, sunnhet… ja, det er en drøm som går i oppfyllelse! Og veldig skummelt å tenke på. Har en blanding av sommerfugler og kjøttetende maur i magen for å si det sånn.
Dog litt kult å komme hjem med goodie bag fra egen butikk, kjenner ett lite snev av stolthet da må jeg ærlig innrømme!
DSC_0216

DSC_0218DSC_0215DSC_0212
Alt dette får du nå kjøpt hos meg! Vegansk, raw proteinpulver, raw-bars (skal også lage å selge mine egne), spirulina, chlorella, hvetegress, fibersirup, questbars, raw sjokolade (som er helt innsane gode!), masse forskjellig te, kaffe… Og vi prøver å ha mest mulig økologisk <3

Tilbake til oppskriften. Det er en ca oppskrift så smak deg frem!
Til disse kulene trenger du:
– 6 dadler
-2 ss fibersirup gold
-1/2 tsj chlorella pulver
-1/2 tsj hvetegresspulver
-3 tsj kakaopulver
-ca 4-5 ss kokosmasse
-1ss mandelmel / mandler
-1 neve valnøtter / cashew el.l.
-2 tsj hemp proteinpulver
-1 ss sukrin gold
-1 klype salt
DSC_0220
Mix i en blender, stavmixer el.l. til det har blitt en formbar masse. Min stavmixer eksploderte i sted, jeg skreik og Jakob lo :p Men fikk mixet sammen det viktigste så tok resten i en dyp tallerken og skitnet til hendene i stedet.
Kna det mer sammen med kokosmasse om deigen er for løs. Form til kuler, rull i kokosmasse / kakaopulver og sett kaldt. Kan nytes med en gang 🙂
DSC_0229DSC_0222
Treningsøkten min i dag bar preg av dårlig energi, trodde jeg egentlig skulle få en god økt i dag men da jeg ikke fikk gjort det jeg skulle i butikken ble jeg plutselig helt død. Hadde tenkt til å åpne i morgen men siden dusten i clas ohlson ga typen feil tusjer til å skrive på tavla med (ba om hvite chalk board tusjer og fikk sort, rød, grønn og blå white board tusjer i stedet, say what?) så må jeg kjøpe det i morgen, butikken åpner ikke før kl 10.00 noe som vil si at jeg sikkert ikke blir klar før kl 1200 og det blir jo litt dumt. Men vi får se, hadde vært godt å fått åpnet selv om det blir litt utpå dagen, prosessen hit har vært lang! Og man blir ikke akkurat millionær av å pusse opp for å si det sånn så det hadde gjort seg med litt penger inn og ikke bare ut 🙂

Økta mi i dag ble:

-strakmark 10-15r

-hip-thrusts 10r pushups med hopp, ben på benk o.l. 10r
som en sirkeløkt, korte pauser. 3-4 runder.

Fikk da svetta!

Fanny //

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *