Alternativ salat

DSC_0014

Eller annerledes salat? For hvem har sakt at en salat må bestå av halvbrun isberg, umodne tomater og noen gule agurkskiver? Ikke rart at mange ikke har noe godt forhold til salaten da det er denne varianten som troner mange middagsbord!
Våg og vær litt «crazy» og eksperimenter med forskjellige dressinger, vinagretter, grønnsaker, spirer, frukt, bær, urter, krydder, linser, egg og så videre og så videre. Det er ingen regel på hvordan en salat skal se ut eller hva den skal inneholde, putt i det du selv syntes er godt!
DSC_0001
Her om dagen kom jeg hjem fra trening, sulten som en ulv og skulle lage meg en stor, digg salat. Til min store skuffelse så var ikke kjøleskapet mitt akkurat overfylt og grønne hærligheter men det jeg hadde var asparges som sang på sitt siste vers, ett brokkoli hode som beynte å bli gult, litt tomat, bladpersille, egg, kalkunskinke, en dæsj rømme og litt løk. Så da tar man vad man haver og gjør det beste ut av det! Kokte brokkolig og asparges møre, blandet rømmen med litt hvitløkspulver og salt, kuttet opp tomat, hvitløk, rødløk og persille, litt kalkunskinke og ett perfekt smilende egg og jommen sa jeg smør! Det ble jammen godt det! :)
DSC_0009

DSC_0014
Nå sitter jeg å prøver å få energinivået mitt litt opp før trening. Naboen her bestemte seg for å være nostalgisk kl 0400 på morran å spille Spice Girls med «wannabe» og The offspring med «give it to me baby «. Sånn at J-man selvfølgelig våknet, tisset igjennom bleia, måtte skifte på senga, ville ikke sove noe mer og ja. Sånn gikk det! sovnet etter en times tid igjen til min store glede men det er noe med avbrutt søvn som gjør at jeg blir skikkelig sleepy. Men dette er jeg vant til så da er det godt at kaffetrakteren alltid er her for meg og støtter meg igjennom trøtte dager 😉
DSC_0960

DSC_0902
Ha en flott dag!
Fanny //

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *